ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü okulumuzun hazırladığı  il  programı ile anıldı.

Tem

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Şehitler Vurulunca Değil Unutulunca Ölür adlı tiyatro gösterisi Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinide icra edildi.

Sayın Valimiz Abdullah Ayaz Okulumuzu Ziyaret Etti.

Şbt

Azerbaycan ve Türkiye kardeşliğini pekiştiren ortak acıların anıldığı program Çankırı'da yer alan liselerden en az birer sınıfın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

e-Twinning "my name is leader" projesi  okulumuz  Müdür Yardımcısı Esra ACAR ve İngilizce öğretmeni Esra KILIÇARSLAN öncülüğünde öğrencileri ile birlikte Türkiye, Azerbaycan, Romanya, Ukrayna, Portekiz  ve Ürdün ülkelerinin katılımıyla projemiz start almıştır.